woensdag 8 april 2015

Update 3 van de moestuintjes

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update schreef over onze moestuintjes van de Albert Heyn. Er was ook niet heel veel gebeurt, dus weinig te melden. Helaas hebben we niet alle tuintjes kunnen krijgen.

Inmiddels is het enthousiasme wel wat gedaald. Af en toe komen de kinderen nog bij me omdat er wat verandert is. We hebben inmiddels wel wat stickers extra op de poster kunnen plakken. Ook de laatste gewassen zijn bovengekomen (de aubergine en de paprika) en de eerste plantjes zijn inmiddels verpoot. Een aantal plantjes zien er goed uit en groeien goed. Andere plantjes zijn nog heel fragiel. Kijk en oordeel zelf:


De plantjes die mijn man inmiddels verpoot heeft. De vrolijke groene potjes kocht ik bij de action.


De paprika, prei en lenteui heb ik nog niet verpoot. De paprika gaat het wel redden denk ik, maar ik heb mijn twijfels over de prei en de lenteui. We zullen zien.


Of de broccoli het gaat redden betwijfel ik. De tomaat en de wortel doen het goed en zien er sterk uit. Over de kropsla, de dille en de bieslook heb ik mijn twijfels. We zullen het zien.


De poster ziet er inmiddels zo uit.

Ik hou jullie op de hoogte van het verdere verloop. Als er weer nieuws is dan kunnen jullie het lezen!

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te zien. Die van jou doen het echt goed zeg! Ik heb ze eigenlijk bijna allemaal weggegooid (helaas).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk met die poster! Ik wist niet dat die er bij hoorde. Ik heb alleen wat van die tuintjes. De potjes waarin je ze hebt gezet vind ik een lust voor het oog. Lekker vrolijk!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen