maandag 14 september 2015

Onze frambozenstruik


Vorig jaar kocht ik hem, onze frambozenstruik. En wat een plezier en frambozen hebben we al gehad.

We wilden graag nog een struik in de tuin. Er stond altijd een druivenstruik bij ons in de tuin, maar toen we onze tuin gingen opknappen (het was nogal een oerwoud) hebben we deze eruit gehaald. Ik vind fruit uit eigen tuin altijd erg leuk en lekker, dus kocht ik  een frambozenstruik.

Inmiddels is de struik flink gegroeid en de hele zomer zitten er al frambozen aan. En deze smaken erg goed. Ook de kinderen vinden de struik erg leuk. Elke dag staan ze erbij te kijken en als er weer een rijpe framboos hangt wordt deze geplukt. Onze dochter eet zo een bakje leeg, want wat is er nou leuker dan je eigen geplukte frambozen op te eten. En zelfs zoonlief snoept er af en toe  eentje, terwijl hij normaal alleen maar appel, peer en banaan eet. En ook de slakken zijn dol op onze struik want inmiddels zitten er ook een hoop blaadjes met gaten aan de struik.
Op dit moment hangt de struik nog vol met frambozen, maar ik kijk al uit naar de volgende zomer als we weer mogen genieten van de lekkere frambozen uit eigen tuin!

1 opmerking: