woensdag 18 februari 2015

..Mijn stiekeme zonde.... TLC

Vandaag schrijf ik een post over een zender die ik stiekem heel erg leuk vind, namelijk TLC.
Ik vind het heerlijk om hier naar te kijken.
Mijn man vindt het minder leuk, als ik dit erop heb staan dan zapt hij altijd door naar wat anders. Het is ook echt een vrouwenzender dus ik begrijp hem ook wel.

Waarom ik TLC zo leuk vind:
Ik vind het leuk om te zien wat voor trouwjurk vrouwen kiezen in say yes to the dress. Maar vooral ook hoe hun gevolg reageert op de jurk. Altijd vindt het gevolg een jurk niet mooi waar de aanstaande bruid verliefd op is. Of de moeder/schoonmoeder kiest een jurk die de bruid niet mooi vindt. Meestal komt het uiteindelijk goed. Maar vaak met de nodige drama.
Dan heb je ook nog 19 kids and counting. Pfffffff, ik moet er niet aan denken om zoveel kinderen te hebben, maar het is leuk om te zien hoe deze mensen omgaan met 19 kinderen. Ook knap hoe ze elke keer een naam verzinnen met dezelfde letter, alle kinderen hebben namelijk een naam die begint met de j.
En het programma Something borrowed, something new, waarin bruiden moeten kiezen tussen de ouderwetse jurk van hun moeder of andere dierbare of een nieuwe jurk. De oude jurk wordt gepimpt zodat hij beter bij de bruid past. Welke jurk kiest ze. Zal ze haar moeder teleurstellen of blij maken. De meeste moeders zijn eerst heel stellig, ze moet mijn jurk aan. Maar uiteindelijk worden ze milder en steunen ze hun dochter in hun keuze. Heerlijk hoe het elke keer weer hetzelfde verloopt.
Dan is er ook nog Jon and Kate + eight (inmiddels Kate + eight). Ze hebben een tweeling en daarna kregen ze nog een zesling. Interessant om te zien hoe ze omgaan met 6 baby 's die opgroeien tot peuters en kleuters.
En dan is er ook nog Four weddings, waarin 4 bruiden elkaars  bruiloft beoordelen. Welke bruid krijgt de meeste punten en wint de droomreis naar een tropische bestemming.
Dan heb je ook nog Sisterwives over een polygame familie (1 man met 4 vrouwen en veel kinderen), Cakeboss, One born every minute, en nog een heleboel meer programma 's om als vrouw naar te kijken.

Ik kijk niet dagelijks en ik vind ook niet alles leuk, maar ik vind het heerlijk om naar te kijken als ik een momentje voor mezelf heb. Even lekker ontspannen. Heerlijk!

2 opmerkingen:

 1. Ik vind TLC ook een leuke zender. Ze hebben gewoon echt interessante programma's vind ik! Zoals Say yes to the dress. Lekker ontspannend om te kijken

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook ontspannend. Je hoeft er niet teveel bij na te denken, heerlijk!

   Verwijderen