maandag 4 januari 2016

Mijn blog in 2016Inmiddels ben ik alweer een jaar actief aan het bloggen en ik vind het erg leuk om te doen. De afgelopen maanden ben ik minder actief geweest. Ik wist niet meer zo goed wat ik wilde met mijn blog en ik had door de drukke tijd meer moeite om de tijd te vinden om te bloggen. Ik deed het vaak tussen de bedrijven door en daar kwam ik (op mijn manier) niet meer aan toe. Ik heb dan ook een aantal blogs klaarstaan die nog half af zijn. Binnenkort ga ik kijken of ik er nog wat mee kan.

Dit jaar wil ik het bloggen anders aan gaan pakken. Ook wil ik de insteek van mijn blog gaan veranderen. Toen ik eind 2014 besloot om het bloggen weer op te pakken wilde ik er een mamablog van maken. Alleen zijn er al veel mamablogs en heb ik niet het gevoel dat ik daar erg uniek in ben. Ook wilde ik mijn ervaringen delen over mijn ADD. Toch vond ik dit lastig. ADD beïnvloed wel mijn dagelijks leven, maar ook weer niet zoveel dat ik er heel veel over kan schrijven.

Wat ik het afgelopen jaar merkte was dat mijn persoonlijke blogs veel werden gelezen. Vooral de blog over de reden dat ik gestopt ben met werken is goed gelezen. Ik heb me hier kwetsbaar in opgesteld, moeilijk, maar voor mij schrijft dat wel het gemakkelijkst. Als ik schrijf over iets dat mij bezig houd kan ik daar mijn gevoel in leggen en dat vind ik fijn schrijven.

Wat zul je in het komende jaar kunnen lezen op mijn blog:

 • Persoonlijke verhalen over wat mij bezig houdt. Dit kan gaan over mezelf, over ADD, over de kinderen of over mijn zoektocht naar werk.
 • Activiteiten voor de kinderen. Ook de post voor het zelf kinetisch zand maken is goed gelezen. Maar dat zal niet de hoofdzaak worden op mijn blog.
 • Ervaringen en tips delen over plannen er organiseren. Het afgelopen jaar deelde ik al mijn planner en schreef ik wat andere artikelen over plannen. Dit wil ik in 2016 meer gaan doen. Ook wil ik proberen op printebles te maken. Dat lijkt me erg leuk om te doen. Ook ga ik in huis de boel flink opruimen. Ik wil graag mijn ervaringen en tips delen.
 • Tot slot wil ik meer reviews gaan schrïjven. Dit vond ik ook erg leuk om te doen. En ook deze werden best goed gelezen.
Om ervoor te zorgen dat ik niet weer een periode krijg waarin ik minder blog wil ik het bloggen gaan plannen. Hoe ik dat ga aanpakken weet ik nog niet zo goed, daar ga ik me nog in verdiepen. Ook wil ik mooiere foto 's maken. We hebben een prachtige camera, maar ik gebruikte veelal foto 's gemaakt met de tablet of telefoon. En de kwaliteit van de foto 's is gewoon minder.

Ik kijk uit naar het komende blogjaar. Ik heb erg veel zin om leuke, inspirerende en persoonlijke artikelen te schrijven. Ik hoop dat ze veel gelezen gaan worden en dat ik anderen help, inspireer of blij maak met wat ik schrijf. Ik wens jullie veel leesplezier op mijn blog!

6 opmerkingen:

 1. Ik wens je heel veel succes met al je voornemens! Gaat je vast lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Julia, ik denk ook wel dat het gaat lukken, ik ga er in ieder geval mijn best voor doen.

   Verwijderen
 2. ik ben benieuwd, succes ermee! niks moet he, het gaat vooral om de lol erin natuurlijk. ;)

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Tineke. De lol vind ik ook het belangrijkste. Ik doe het omdat ik het leuk vind.

   Verwijderen
 3. Ik kijk uit naar je blogs. En ik herken dat het makkelijker is om te schrijven over dingen die je raken.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je uitkijkt naar mijn blogs. Ik heb erg veel zin om weer actief te gaan bloggen en ik heb weer inspiratie genoeg.

   Verwijderen