vrijdag 14 augustus 2015

Etui van de HEMA


Ik was voor de vakantie op zoek naar een manier om mijn stiften, fineliners, washitape en pennen mee te nemen. Ik had het nu in verschillende etuis en mapjes, maar ik wilde het eigenlijk allemaal bij elkaar kunnen opruimen.
Ik zocht naar doorzichtige etuis en een toilettas, zodat ik daar de etuis in kon doen. Dan had ik alles mooi bij elkaar.
Ik was al bij verschillende winkels geweest, maar zoals altijd kon ik niet vinden wat ik mijn hoofd had. Ik heb namelijk wel vaker idee├źn die ik dan niet kan vinden.

En toen kwam ik bij de HEMA. Eerst kon ik hier ook niet vinden wat ik zocht. Niet bij de schrijfwaren en niet bij de toilettassen. Ik wilde de moed al bijna opgeven, maar ik besloot nog wat meer dingen te halen bij de HEMA. En toen zag ik ze, etuis. Vrolijk gekleurde etuis in verschillende formaten. Dit was precies wat ik zocht! Nee, dit was nog beter dan wat ik zocht!
Ik kocht 1 grote etui en 3 kleindere etuis. In de kleinere etuis stopte ik mijn stiften, fineliners en washitapes. De drie etuis pasten weer in de grotere etui. Zo had ik alle spullen bij elkaar en het pakketje was nog kleiner en platter dan mijn eerste idee. Ik was dik tevreden. En in de grote etui was nog genoeg ruimte voor wat notitieboekjes. En het is ook nog vrolijker dan mijn oorspronkelijke idee.

Hieronder de grote etui:


En deze 3 etuis stopte ik erin:
Hieronder zie je hoe het er uiteindelijk in zat:


Ook thuis ben ik er nog steeds blij mee, aangezien ik nu alles bij elkaar heb en het gemakkelijk op te ruimen is. Het slingert nu niet meer overal rond.

3 opmerkingen:

 1. Superhandig, ik gebruik ze overal voor! Ook in mijn tas voor alle losse toiletspulletjes, en dergelijke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook erg blij mee Jetty, ik heb ook nog een kleinere waar mijn sieraden in zitten.

   Verwijderen
 2. Echt heel handig. En wat zijn ze mooi!

  BeantwoordenVerwijderen