maandag 3 augustus 2015

En we zijn er weer....

Jaaaaaa, we zijn weer thuis. We hebben 2 leuke maar ook enerverende weken kamperen in Oostenrijk achter de rug. Het was genieten, maar ook hard werken. Ik was vergeten dat kamperen met 2 jonge kinderen helemaal niet relaxed is. Maar het is weer achter de rug en we hebben hele mooie momenten gehad, maar ook minder leuke momenten.

Allereerst hebben we het (eindelijk) eens getroffen met het weer. We hebben 2 weken lang de korte broek niet uit gehad, 2 weken lang stralend weer met af en toe een verkoelende onweersbui.

Verder hebben we erg leuke dingen gedaan. We zijn naar de Heidi alm geweest, we zijn de bergen in geweest met een stoeltjeslift (leuk, maar ook spannend met kleine kinderen), we zijn naar de apenberg geweest, we zijn naar het porchemuseum geweest en we hebben genoten van de prachtige uitzichten. Verder hebben we heerlijk gezwommen in het meer en spelletjes gedaan bij de tent. Kortom echt tijd voor elkaar!

Maar onze dochter kreeg in de 2e week de waterpokken en had flink last van de jeuk, vooral 's nachts. En daar waren sommige medecampinggasten niet blij mee. Helemaal toen onze zoon ook nog een nacht aan het spoken was. Verder had onze zoon wat last van heimwee waardoor hij af en toe boos was. Hij miste zijn auto 's en vooral ook zij  autokleed waar hij dagelijks mee speelt. Vorig jaar waren er meer kinderen in de buurt, waardoor de kinderen zich meer zelf vermaakten. Dit jaar waren er geen kinderen in de buurt. Ook zelf kon ik niet goed slapen. Een luchtbed is toch niet mijn ding.

Kortom, allemaal redenen dat we twijfelen of we wel weer gaan kamperen met de tent. We willen nog wel kamperen, want dat blijven we erg leuk vinden, maar dan wel op een andere manier. Maar met ons weet je het nooit. Vorig jaar hebben we dat ook gezegd, maar uiteindelijk hebben we toch weer de tent gepakt.

Nieuwsgierig geworden naar onze vakantiebelevenissen? Binnenkort deel ik met jullie hoe onze vakantie eruit zag!

Hoe vieren jullie het liefste vakantie?

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat jullie mooi weer hadden! Dat lijkt me wel prettig als je gaat kamperen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen